πώς να καθαρίσετε το μεταλλικό μπουκάλι

Αναρωτιέστε πώς να καθαρίσετε το μεταλλικό μπουκάλι νερού σας; Μάθετε πως

Ελπίζουμε να μοιραστούμε πολλές οξυδερκείς πληροφορίες σχετικά με τη φιλική προς το περιβάλλον ζωή, αλλά προς το παρόν, ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Λένε ότι οι άνθρωποι ζουν όλο και περισσότερο, οπότε γιατί να μην μπορεί να κάνει το ίδιο το Moon μπουκάλι σας;
Μην φοβάστε, με την κατάλληλη φροντίδα, θα γίνει.

Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς και πότε πρέπει να καθαρίσετε το μεταλλικό μπουκάλι σας.

Αποποίηση ευθύνης: Τα μπουκάλια νερού από ανοξείδωτο χάλυβα δεν είναι φιλικά στο πλυντήριο πιάτων, επομένως οι παρακάτω οδηγίες θα σας βοηθήσουν να τα διατηρήσετε ασφαλή.

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ:
Ξεπλύνετε το Moon Bottle σας με ζεστό σαπουνόνερο στο τέλος της ημέρας σας. Αφήστε το να στεγνώσει εντελώς χωρίς το καπάκι.
Καθίστε το ανάποδα για να βγει κάθε σταγόνα νερού.

BONUS: Εάν προτιμάτε να μην χρησιμοποιείτε σαπουνάδα, μπορείτε να αναμίξετε μια μικρή ποσότητα διττανθρακική σόδα (μαγειρική σόδα) και ξύδι με το H2O σας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ:
Περιποιηθείτε το μπουκάλι σας με ένα σχολαστικό μηνιαίο πλύσιμο.

Πώς να καθαρίσετε το μεταλλικό μπουκάλι

1. Ανακατέψτε λίγη (μία κουταλιά της σούπας) διττανθρακική σόδα (μαγειρική σόδα) με λευκό ξύδι (1 – 2 κουταλιές της σούπας) για να φτιάξετε μια πάστα.

2. Βάλτε τη μέσα στο μπουκάλι σας και αφήστε τη να καθίσει για 10 λεπτά (αν έχετε χρόνο) και στη συνέχεια ξεπλύνετε με βραστό νερό.

3. Όπως και πριν, αφήστε το να στεγνώσει εντελώς χωρίς το καπάκι, ανάποδα. Καθαρίστε καλά το καπάκι με αυτή την πάστα επίσης.

4. Εάν έχετε μια βούρτσα για μπουκάλια, χρησιμοποιήστε τη για να κάνετε ένα καλό τρίψιμο.

Με την περιστασιακή επιπλέον προσπάθεια, το Moon Bottle σας θα είναι εδώ για να μείνει και θα συνεχίσετε να μειώνετε τη σπατάλη.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα μπουκάλι Moon εδώ

Πηγή: moonbottles.co.uk

Τι είναι ένα μπουκάλι νερού με μόνωση κενού;
Επαναχρησιμοποιήσιμες Σερβιέτες: Μια φιλική προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτική λύση για την έμμηνο ρύση
Το καλάθι μου
Κατηγορίες